web analytics

Válassza az Oldal lehetőséget

Kategória: mindenmás

A témával kapcsolatos cikkek:

Az okostelefonok hatása a családi életre

Vajon mire reagálnak előbb a szülők? A telefoncsörgésre vagy a gyermek sírására? Napjainkban az okostelefonokon, táblagépeken ránk zúduló információrengeteg szennyezi be a családi ebédet, a játékidőt, az esti fektetést, zavarja a gyermeknevelést és növeli az otthoni stresszt.

Az anyaság titkai híres anyák szerint

Arra a kérdésre, hogy „milyen a jó anya?”, nincs tökéletes válasz, minden gyereknek más-más szülői habitusra van szüksége. Sok szülőtípust, illetve nevelési elvet ismerünk, a tekintélyelvűt, a hitelességen alapulót, az engedékenyt, az érdektelent vagy éppen a túlvédelmezőt, nyilván az extrém viselkedési forma ritkán eredményez boldog és sikeres utódokat.

Hirdetés

17 dolog, amit nem árt tudnod anyaként

Ha az anyaságról esik szó, ritkán beszélünk róla, hogy az anyaság érzése nem mindenkinél jelenik meg rögtön a szülés után, és ez így rendben van. Sok tényező befolyásolja az érzést, kezdve a hormonszinttől a fizikai állapoton át a gyerek neméig. Sokan félnek bevallani, hogy nem azt érzik, amiről azt gondolják, hogy „kellene”, mert ez nem vet jó fényt egy nőre. Pedig egyáltalán nincs semmi szégyellnivaló abban, hogy vannak negatív érzéseid is.

Betöltés