web analytics

Válassza az Oldal lehetőséget

Készítsd a popcornt, mutatunk neked egy jó filmet!

– A fiúknak, akiket valaha szerettem

Készítsd a popcornt, mutatunk neked egy jó filmet!  <br><p class='alcim'> – A fiúknak, akiket valaha szerettem</p>

Megkoronáznád a napot egy lazulós moziesttel, ha lefeküdtek a gyerekek? Ne töltsd az időt filmkereséssel, megtesszük mi helyetted! Csak készítsd a popcornt és a távkapcsolót, helyezd magad kényelembe – és már mutatjuk is, mit ne hagyj ki.

Végre alszanak a gyerekek, és már csupán egy jó filmre vágysz? Hacsak nem tudod előre, mit szeretnél megnézni, rengeteg időd elmehet a válogatással. Én éppen ezt szeretném megspórolni neked.

Hagyj időt magadra!

Bevallom, hogy én is nagyon várom már, hogy anya lehessek, de azért ott motoszkál a fejemben a nagy kérdés: vajon lesz időm bármire is a gyermek mellett? Nekem is fontos a kikapcsolódás, hát még neked, akinek nap mint nap anyaként kell helytállnod. Minden nap egyensúlyoznod kell az otthoni élet, a házimunka, a gyermekgondozás, esetleg a partner, karrier és a saját igények között, és ahhoz, hogy ez sikerüljön az év 365 napján, bizony gondoskodnod kell arról, hogy időközönként újra és újra feltöltődj. Muszáj időt hagynod magadra.

A fiúknak, akiket valaha szerettem, film, filmajánló

Fél óra keresgélés

Én még most is sokszor küzdök az időgazdálkodással, hogy minden beleférjen, plusz még maradjon időm pihenésképp egy filmet megnézni. Már az is sok időt elvesz, hogy kiválasszuk aznap estére, mit szeretnénk nézni. Én például képes vagyok legalább fél órát azzal eltölteni, hogy megtaláljam az aznapi hangulatomhoz megfelelő kategóriát, nem beszélve a dilemmáról, hogy egy-egy filmről mik a vélemények, megéri-e megnézni, vagy hozza-e az elvárt szórakozást. Hogy neked mindezzel egyáltalán ne kelljen foglalkoznod, minden héten hozok egy netflixes filmet, ami remélhetőleg kikapcsol, és elrepít egy másik világba.

Könnyed, romantikus tinikomédia

Nekem az egyik személyes kedvencem a To All The Boys I’ve Loved Before, vagyis A fiúknak, akiket valaha szerettem, amely mostanra az egyik legnézettebb eredeti Netflix-film lett. Egy könnyed, romantikus tinikomédia, amely garantált kikapcsolódást nyújt az estére.

Főhősünk, Lara Jean egy koreai–amerikai fiatal lány, aki egyelőre csak könyvekben éli meg a mindent elsöprő szerelmet. Menthetetlenül romantikus típus, aki minden egyes csalódása után ír egy szerelmes levelet az illetőhöz, hogy továbbléphessen, azonban ezeket sosem akarja elküldeni. Egy véletlen folytán ezek a levelek végül mégis eljutnak a címzettekhez, többek között gyerekkori szerelméhez is, aki történetesen a nővérével jár együtt.

Hogy mentse, ami még menthető, Lara Jean álkapcsolatot létesít Peterrel, a gimi leghelyesebb srácával, aki így szeretné féltékennyé tenni exbarátnőjét, hogy aztán visszaszerezze. De mi történik akkor, ha az eredeti tervük kezd kudarcba fulladni, és a megjátszott érzelmek helyett valóban kezdenek egymásba szeretni?

A fiúknak, akiket valaha szerettem, film, filmajánló

A film nagyon gördülékeny, a szerelem mellett központi szerep jut a családi szeretetnek, a testvéri köteléknek, valamint ügyesen bemutatja, hogyan változik át egy érzelmes, zárkózott tinilány nyitott és életvidám nővé.

Érzelmek, kalandok, fordulatok, amiket talán mi is átéltünk kamaszkorunkban – mindez megjelenik ebben a romkomban, aminek ezzel még koránt sincs vége! Ha tetszett az első rész, meg is van a programod a következő két énidőre, hiszen a második és harmadik rész is már elérhető szinkronosan a Netflixen.

 

 

Üdv

Jelenleg 7 ember olvassa a cikkeinket veled együtt.

Hirdetés

Közösség

Örökbe Fogadok Egy Ovit

A HŐSANYA rovat jószolgálati tevékenységével most Te is lehetsz egy halmozottan hátrányos helyzetű (HHH) óvoda örökbefogadója. Tudj meg többet erről a kezdeményezésről!

Tovább »

Partnereink

szövegírót keresek

örökbe fogadok egy ovit

Hirdetés