web analytics

Válassza az Oldal lehetőséget

„Nyaralva élünk!”

– családjával költözött Tenerifére Lilla

„Nyaralva élünk!”  <br><p class='alcim'> – családjával költözött Tenerifére Lilla</p>

Szeretnél te is egy napsütéses szigeten élni? Egy olyan helyen, ahol mindennap nyaralsz? Ahol újrakezdhetsz mindent? Ahol végre azzal foglalkozhatsz, amivel szeretnél? Konczlik Lilla álma is ez volt. Aztán egyszer összecsomagolt, és a családjával elindult Tenerifére – de nem egy rövid vakációra, hanem csak oda, egy egyirányú jeggyel.

Konczlik Lilláék lassan két éve élnek a sokak által örök nyár otthonának nevezett Tenerifén. Budapesten a show businessben dolgoztak, ami egy soha véget nem érő elfoglaltságot jelentett számukra – ahol nincs az embernek se éjjele, se nappala, a hétvégéről nem is beszélve. Aztán 2019 elején azt mondták, elég volt. Váltottak. Álmodtak egy nagyot, és újrakezdtek. Mindent.

Tenerife, Kanári-szigetek, online kirándulás, nyaralás, nyaralva élünk, Tenerifére

Kép: Sunwhere Tenerife

Tenerife, az új otthon

Rögtön tudták, hogy az álomhely, ahol le szeretnék élni életüket, Tenerife. A szigeten már hétszer jártak, és annyira beleszerettek, hogy a választásuk egyértelmű volt. Hozzákezdtek a magyarországi életük felszámolásához, eladták a házukat és a kocsijukat.

A váltás egy éve alatt kétszer utaztak a szigetre, egyrészt hogy iskolát találjanak a kisfiuknak, másrészt hogy a hivatalos ügyeket, a lakást és a bejelentkezéseket elintézzék. Csupán a gyermekük félévi bizonyítványosztását várták meg a suliban, majd vettek egy egyirányú jegyet a spanyol szigetre.

Tenerife, Kanári-szigetek, online kirándulás, nyaralás, nyaralva élünk, Tenerifére

Kép: Sunwhere Tenerife

Látni kell!

Lilláék azt mondják, Tenerifét legalább egyszer látni kell, mert csak így lehet megérteni a varázsát. A Spanyolországhoz tartozó Kanári-szigetek legnagyobbika egyszerre ad lehetőséget ugyanis arra, hogy az ötcsillagos hotel medencepartján szürcsölgesd a koktélod, majd másnap egy mesebeli erdőben sétálj, felfedezz egyedülálló természeti képződményeket, nemzeti parkokat, túrázz egy vulkán kráterében, és végül mindezt kipihend egy pazar természetes medencében az Atlanti-óceán partján.

Tenerife, Kanári-szigetek, online kirándulás, nyaralás, nyaralva élünk, Tenerifére

Kép: Sunwhere Tenerife

Online kirándulás

Lilláék alapgondolata az lett volna, hogy apartmanok kiadásával foglalkoznak majd, a koronavírus-járvány azonban közbeszólt, így nem tudták megvalósítani eredeti elképzelésüket. De nem estek kétségbe, mert olyan elszántak voltak, hogy tudták, úgyis mindent megoldanak és átvészelnek.

Így jött a B terv: ha már ennyire jól ismerik a szigetet, és rengeteg helyen jártak, érdemes lenne az utazást online felületre terelni a kirándulást szerető magyarok számára. Elkészült kisfilmjükön keresztül betekinthetünk a sziget szépségeibe, hogy hová érdemes elmenni, mit javasolt megnézni, és hogy hogyan élnek az itteni emberek.

Lilláék mindezt annyira személyessé teszik, hogy tényleg úgy érzi az ember, mintha velük együtt indulna a sziget felfedezésére. A film egyébként akkor is szórakoztató, ha épp utazás előtt nézzük meg, és akkor is, ha valaki még nem mer külföldre utazni – így is visszakap valamit a nyaralás adta élményből.

Az első film Tenerife nyugati oldalát mutatja be úgy, mintha egyenesen a nappaliba érkezne a csoda szép sziget:

Forrás: YouTube/SUNwhere Tenerife

Ismerd meg Tenerifét online!

A virtuális barangolást azoknak ajánlják, akik jobban megismernék Tenerifét, akik szeretnek felfedezni különleges helyszíneket, illetve azoknak, akik egy kicsit kiszakadnának a hétköznapokból.

  • Ez egy 40 perces exkluzív úti film, egy virtuális vezetett túra Lilláékkal Los GigantesMascaBuenavista del NortePunta de TenoPlaya de la Arena útvonalon;
  • letölthető itiner, amely segítségével te is végigjárhatod az útvonalat, ha Tenerifén jársz;
  • tippek és tanácsok Lilláéktól, hogy kimaxold a nyaralásod;
  • mindezt magyar vagy angol verzióban, nagyjából egy mozijegy áráért.
Tenerife, Kanári-szigetek, online kirándulás, nyaralás, nyaralva élünk, Tenerifére

Kép: Sunwhere Tenerife

Nézz körül!

Ha Tenerifére készülsz a családdal, akkor egyrészt itt tudod megnézni a Covid miatti aktuális beutazási szabályokat, másrészt pedig kedvedre válogathatsz a személyre szabott ajánlatokból. Lilláék minden vendégükkel személyes kapcsolatot ápolnak, az élményeiket igyekeznek minden kiutazó vendégnek megmutatni.

Ők azok, akik pontosan tudják, hogy melyik hajótársasággal érdemes kirándulós, delfines programot szervezni, hiszen csak kipróbált szolgáltatásokat ajánlanak. Tudják, hogy melyik az a társaság, amely azt a bizonyos „wow-hatást” garantálja.

Tenerife, Kanári-szigetek, online kirándulás, nyaralás, nyaralva élünk, Tenerifére

Kép: Sunwhere Tenerife

Amiben számíthatsz rájuk

  • Szállás: hotel, apartmanok, exkluzív, különleges és co-living szálláshelyek.
  • Programok: 1, 3 vagy 5 napra személyre szabott programterv itinerrel; olyan programjavaslatok, amelyeket nem feltétlenül találsz meg máshol; extrém túrák.
  • Privát túrák: ha szeretnél némi idegenvezetést is kapni (akár szállítással együtt), úgy szívesen összeállítanak egy személyre szabott programot, amely során élvezheted Lilláék társaságát is; egynapos szigetkör; éjszakai csillagles a Teidén.
  • Transzfer: reptérről a szállásra, akár egy iszogatós estén is segítik a hazatalálást, privát programok során pedig visznek, ahova kéred.

 

 

Üdv

Jelenleg 7 ember olvassa a cikkeinket veled együtt.

Közösség

Örökbe Fogadok Egy Ovit

A HŐSANYA rovat jószolgálati tevékenységével most Te is lehetsz egy halmozottan hátrányos helyzetű (HHH) óvoda örökbefogadója. Tudj meg többet erről a kezdeményezésről!

Tovább »

Partnereink

szövegírót keresek

örökbe fogadok egy ovit