web analytics

Válassza az Oldal lehetőséget

Köszöntsd fel a nagypapát is!

– 3 egyszerűen elkészíthető apák napi ajándékötlet

Köszöntsd fel a nagypapát is!  <br><p class='alcim'> – 3 egyszerűen elkészíthető apák napi ajándékötlet </p>

Mit érdemel az a nagypapa, aki ha kell, hercegnőnek öltözik? Hogyan köszönjük meg neki a gondoskodását, a kedvességét és a vidámságát? Jó nagy ölelésekkel, az biztos, meg olyan egyszerűen elkészíthető, szívet melengető ajándékokkal, amelyekben benne van az unokák szeretete. Mert apák napján őket is ünnepeljük. Íme Botár Eszter ajándékötletei.

Idén lett kereken 8 éve, hogy édesapám nagypapa lett. Végig mellettem volt a kórházban a nagyobbik lányom születésekor, a jelenlétével és a szeretetével enyhítette a születés izgalmait. A mai napig emlékszem, hogy izgult és aggódott egyszem lányáért és első unokájáért.

Csodálatos nagypapa lett, akire minden körülmények között számíthatunk, én és a lányaim is. Őrá nevetett először a kisebbik, az ő nevét mondta ki először a nagyobbik. Biciklizni tanította őket, és már az összes, családon belül elhíresült mondását ismerik a gyerekek.

Szó szerint a csillagokat lehozná értünk. Ha kell, hercegnőnek öltözik, és jót nevetünk azon, hogy az utcán tűnik fel neki, hogy a korona a fején maradt, bunkert épít és zenél, minden „buliban” benne van. Sok mindenért hálát mondhatok az életemben, de azért különösen, hogy megadatott a lányaimnak egy csodás, fantasztikus nagypapa. Neki különleges ajándék jár.

Autópályás póló

Nincs másra szükség, mint egy pólóra, amelynek a hátára a gyerekekkel közösen, textilfilccel autópályát rajzolunk. Így ha a Papa felveszi, és lefekszik a hasára, indulhat is a gyerekekkel a közös autózás, egyben nevettető csikizés vagy hátmasszázs.

nagypapa, apák napja, diy, ajándékötletek, saját készítésű, nagypapa

Kép: Csemetém

Könyvjelző a kedvenc színekkel

Édesapám igazi könyvmoly, így a lányok idén egy különleges, saját készítésű könyvjelzővel lepik meg őt. Kartondarabra ragasztanak, színeznek a gyerekek, a végére pedig szalagot tűznek, persze a Papa kedvenc színeit használva.

nagypapa, apák napja, diy, ajándékötletek, saját készítésű, nagypapa

Kép: Csemetém

Vicces fényképek

Készítsetek vicces képeket a gyerekekkel együtt! Kartonból vágjatok ki szemüveg- és bajuszformát, majd tűzzétek az előhívott kép mellé. Biztos a közös nevetés.

nagypapa, apák napja, diy, ajándékötletek, saját készítésű, nagypapa

Kép: Csemetém

 

 

Üdv

Jelenleg 7 ember olvassa a cikkeinket veled együtt.

Közösség

Örökbe Fogadok Egy Ovit

A HŐSANYA rovat jószolgálati tevékenységével most Te is lehetsz egy halmozottan hátrányos helyzetű (HHH) óvoda örökbefogadója. Tudj meg többet erről a kezdeményezésről!

Tovább »

Partnereink

szövegírót keresek

örökbe fogadok egy ovit