web analytics

Válassza az Oldal lehetőséget

Otthon is könnyen elkészíthető jelmezötleteket hoztunk nektek – életmentő képgaléria

Otthon is könnyen elkészíthető jelmezötleteket hoztunk nektek – életmentő képgaléria

Összeválogattunk nektek húsz könnyen elkészíthető vagány kis jelmezt az ovis farsangra. Vannak köztük egészen egyszerűek és olyanok is, amelyekhez kell némi kézügyesség, de nem lehetetlen küldetés a teljesítésük. Az Anyamagazin legnagyobb fakezű újságírója mondja ezt nektek, aki helyett a férje varr, ha szakad a nadrág vagy a nyunyóka.

1. Fiús anyák rémálma (vagy legalábbis az enyém), amikor a gyermek bedobja, hogy tűzoltóautó, versenyautó vagy markoló akar lenni. Ne pánikoljatok! Mutatom a prototípust!

Farsang, Markoló, Jelmez

2. Kislányok szíve egyszerre dobban a világon, ha unikornist látnak. Naná, hogy annak is öltöznének, megértem őket. Egy színes lovat hoztam nektek mutatóba, amin csak egy mozdulat és ott a szarv is. Azt még én is tekerek, ha arról van szó.

Farsang, Unikornis

3. A szivárvány legalább annyira menő mint az unikornis. Ezt nézzétek! Azok az úszássegítő pufik tuti akciósak most a dekás boltban, vattát meg olcsón kapni a gyógyszertárban, ilyen színes szoknyája meg ugyan melyik csajszinak nincs a szekrényében?

Farsang, Szivárvány, jelmez

4. Van olyan kisfiú, aki nem akart még űrhajós vagy rakéta lenni? Na jó, rakéta az enyém akar lenni, ezért van itt ez a kép. Ne is írjak most már semmi mást ide, ugye? Amúgy nem tűnik bonyolultnak. Nektek biztos sikerülni fog. Én meg szólok apának.

Farsang, Rakéta

5. Ezt a képet azért tettem a listámra, mert iszonyatosan tetszik a wc-papírgurigák eme kreatív felhasználási módja. Amúgy bele kell húznotok, ha ennyit ki akartok termelni a farsangi buliig. Nagycsaládosok, ti vagytok a nyerők!

Farsang, Bíró

6. Cumisták, tiétek a pálya! Ennél édesebb jelmezt el sem tudok képzelni nektek. Kellemeset a hasznossal! Hát nem? Imádom!

Farsang, Búvár

7. Naná, hogy kell egy klasszikus is a versenybe! Nincs farsang túró rudi nélkül. Valaki, légyszi, vállalja be!

Farsang, Túró Rudi

8. Ez a jelmez azért nagyon menő, mert leendő tulajdonosát is simán bevonhatjátok a melóba: festheti, vághatja a napocskáját. Van gyerek, aki ebben nem maxolja ki a cukifaktort? Ráadásul anya sem őszül bele az elkészítésébe. Most mondjátok, mennyire jófej vagyok már, hogy gondolok rátok!

Farsang, Napocska

9. Ennél egyszerűbbet már tényleg nem tudok hozni nektek. Mondhatnám azt is, hogy faék egyszerűségű, muhahahaaha! Bátrabbak nyomassák az alkoholos filcet, a többieknek érdemes beszerezni egy arcfestő készletet.

Farsang, Favágó

10. Hoztam egy igazi szép kislányosat is. Nem kell hozzá sok tényleg, szinte elég pár gally a kertből, és máris kész ez a kecses szarvaslány. Bírom a szarvasokat.

Farsang, Szarvaslány

11. Ez egy igazi megúszós jelmez utolsó pillanatos anyukáknak! Azért mutatom meg, mert néha a legegyszerűbb dolgok jutnak a legnehezebben eszünkbe. Főleg ha kapkodni kell. Ha nincs csíkos pólótok, csináljatok egyet! Színezzétek a fehér pólót, vagy fessétek a feketét és már kész is rablóruha!

Farsang, Betörő

12. Minimál költségvetésű villantós jelmez a következő. Már csak bégetni kell megtanulni hozzá. Anyának meg szorgosan mosni a kezét, hogy lejöjjön róla majd a ragasztó. Profiknak van ragasztópisztolyuk, de mi ugye nem vagyunk profik. Ha azok lennénk, akkor erre a listára sem lenne egyáltalán szükségünk.

Farsang, Bárány

13. Ezt imádom! A gyerekeim pont ilyen pofátlan kis piaci legyek! Lehet, rábeszélem őket erre a jelmezre. Mind a kettőt!

Farsang, Legyek

14. Maradunk a rovaroknál. Íme egy klasszikus minimál stílusban kivitelezve. Mondja rátok valaki, hogy antianyák vagytok, ha ezt meglátja! Nem meri! Villantós látványosság!

Farsang, Pillangó

15. Ez az expert szint. Ha semmiképp se lehet lebeszélni a gyereket a gőzmozdonyról, akkor ezt csináljátok meg! Én tuti nem fogom, de nektek menni fog! Én inkább lebeszélem majd a fiamat, esetleg megvesztegetem.

Farsang, Mozdony

16. Mindig hallok olyan sztorikat, hogy egész éjjel varrta a szülő a poliplábakat. Épp ezért én most egy pókot hoztam. Kihagyhatatlanul édes ez a gyerek a fotón. Lehet, csak ezért válogattam be. Meg persze a jelmez se egy agyműtét. Mondjuk csak annak, aki tud varrni. Én ugye nem.

Farsang, Pók

17. A Jégvarázs a gyerekek bibliája, Elzás jelmezt viszont egyszerűen nem vagyok hajlandó mutatni nektek. Olaf viszont bármikor jöhet. Vicces. Ezen a kislányon pedig még szép is. A tütü meg alap egy csajos háztartásban, ugye! Mondjuk fiaim vannak, szóval mit tudhatom én ezt, de így képzelem. Persze még azt is, hogy a kislányok mindig cukik és csendben babáznak, ellenben a fiúkkal, akik orkok, de az egy másik cikk lesz.

Farsang, Jégvarázs

18. Ez a pantomimes jelmez erősen hajaz a betörősre, ezért direkt nem is tettem őket egymás után, mert azt hinnétek, így a vége felé már fáradok, de nem. Imádom a pantomimes jelmezeket. Ha nekem kellene beöltözni, ez lenne rajtam. Na jó, lebuktam, ez a kép ezért került ide. Annyira klassz, neeeem???

Farsang, Pantomimes

19. Ebben a jelmezben fogalmam sincs, hogy fogja a gyerek betolni a borsófőzeléket, de nem ez a lényeg. A mi szerepünk addig tart, amíg bekísérjük a lelkes gyereket az óvodába, a többit meg majd megoldják az óvó nénik. Bent van a gyerek? Bent van a gyerek. Van jelmez? Van jelmez. ÓÓÓÓÓ, ÁÁÁÁÁÁ, méghozzá milyen egészséges! Anyuka, jár a pacsi!

Farsang, Szőlő20. A lakásfelújítás alatt/után álló családanyáknak ajánlom ezt a jelmezt. Tessék szépen összelapátolni a maradék sittet és máris kész a tökéletesen jóárasított robot jelmez. Bip-bip!

Farsang, Robot

+1 Csak mert imádom a tükörtojást és ez a jelmez a farsangok nonplusultra lifehack-je! Remélem, tudtam segíteni nektek! Aztán ne maradjatok fent sokáig! Legalábbis varrni semmiképp! Túl rövid az élet a bonyolult dolgokhoz! Nézzétek ezt a gyönyörűséget! Hát kell ennél több?

Farsang, Tükörtojás

Üdv

Jelenleg 7 ember olvassa a cikkeinket veled együtt.

Közösség

Örökbe Fogadok Egy Ovit

A HŐSANYA rovat jószolgálati tevékenységével most Te is lehetsz egy halmozottan hátrányos helyzetű (HHH) óvoda örökbefogadója. Tudj meg többet erről a kezdeményezésről!

Tovább »

Partnereink

szövegírót keresek

örökbe fogadok egy ovit