web analytics

Válassza az Oldal lehetőséget

A kötelező Valentin

– Tényleg csak „kötelező szexből” áll?

A kötelező Valentin  <br><p class='alcim'> – Tényleg csak „kötelező szexből” áll?</p>

Sok helyről hallom, hogy az emberek egyre kevésbé várják az ünnepeket a kötelező evés, szórakozás és esetleges kötelező szexelés miatt. Gondolok itt a közelgő Valentin-napra mint egy újabb ilyen alkalomra – Papp Ancsa véleménycikke.

Lehetőség

Ezek az ünnepek semmi egyebek, mint „lehetőségek”. Lehetőség arra, hogy ha egész évben kevésszer találkoztál a családdal, akkor legalább karácsonykor megtehesd; ha kevés virágot vettél a kedvesednek, mert a munka mókuskerekében elfelejtetted, akkor nőnapon megtehesd; és igenis, ha a romantika és az intimitás is kihunyni látszik a kapcsolatból, akkor jó alkalom a Valentin-nap arra, hogy megújítsuk ezeket.

Nem kötelező, de piros pont jár érte, ha megteszed, mert a másik fél értékesebbnek érzi magát tőle. Lehetőség! Akkor is, ha csak pár hónapja vagytok együtt, és akkor is, ha már több éve. Na és itt jön képbe az előbb említett „kötelező szex”. Ez tényleg annyira erőltetett? Vajon mit csinálunk rosszul, ha nem egy újabb buja estét látunk a fantáziánkban kibontakozni, hanem inkább az erényövet aggatnánk magunkra?

„Vegyek új fehérneműt erre az estére? Van értelme?”

Attól is függ, hogy ki mennyire szereti a saját testét. Találd ki, miben éreznéd jól magad. A szex orgazmussal is jár, vagy legalábbis az a cél, hogy mindkét félnek jó legyen. Én nőként még a január elsejei szexelést is „betartatom” a párommal (azt csinálod egész évben, amit elsején csináltál, legalábbis a babona szerint).

Valentin nap

Amikor azt érzed valamiről, hogy kötelező. Próbáld ki – csak egy percre –, hogy kötelező helyett lehetőségként tekintesz rá.

Lehetőség, ami jó lehet neked.
Lehetőség, ami örömet szerez másnak.
Lehetőség egy új felfedezésre.
Lehetőség a régi ünneplésére.
Lehetőség egy új életre.
Lehetőség a lehetőségre.

Papp Ancsa

Fotó: Halmai Gyöngyi Photography

 

Üdv

Jelenleg 7 ember olvassa a cikkeinket veled együtt.

Közösség

Örökbe Fogadok Egy Ovit

A HŐSANYA rovat jószolgálati tevékenységével most Te is lehetsz egy halmozottan hátrányos helyzetű (HHH) óvoda örökbefogadója. Tudj meg többet erről a kezdeményezésről!

Tovább »

Partnereink

szövegírót keresek

örökbe fogadok egy ovit