2024, 14 július, vasárnap

ANYAmagazin szeptemberi szám előzetes

Elérkezett a szeptember, és ezzel együtt megjelenik az ANYAmagazin legújabb cikksorozata, tele izgalmas és hasznos olvasnivalókkal! Az iskolakezdés és az őszi mindennapok számos kihívással és örömmel járnak, amelyekre most is felkészültünk, hogy támogassuk az anyákat.

Örömmel mutatjuk be az Anyamagazin szeptemberi témaköreit, amelyek kiváló lehetőségeket kínálnak az Ön hirdetéseinek. Az aktuális számunkban az alábbi izgalmas és releváns témák jelennek meg:

 • Fókusztéma: Iskolakezdés kihívásai (pl. “Mikor feküdjön le egy iskolás?”, “Apa a szülőin”)
 • Csecsemőgondozás: Alvási problémák megoldása
 • Gyereknevelés: Tippek kisiskolások és kamaszok neveléséhez
 • Étkezés: Egészséges táplálkozás és tízórai ötletek
 • Öltözködés, stílus: Őszi-téli trendek anyáknak
 • Receptek: Almás finomságok és könnyen elkészíthető muffinok
 • Szépségápolás: Gyors sminktippek anyáknak
 • Szex, intimitás: Házassági tanácsok és érdekes történetek
ANYAmagazin szeptemberi ajánló

Tervezett témáink és cikkeink szeptember hónapban

Fókusztéma: Iskolakezdés és annak kihívásai

 • Mikor feküdjön le egy iskolás? Egy pedagógus megmondta – Egy szakértő véleménye arról, mikor érdemes lefeküdniük a gyerekeknek, hogy frissek és kipihentek legyenek.
 • Gyűlölöm a szeptembert – Egy őszinte vallomás a szeptemberi iskolakezdés nehézségeiről.
 • Apa a szülőin – Az apák szerepe a szülői értekezleteken.
 • Vajon ki lehet előre pihenni a szeptemberi iskolakezdést? – Praktikus tanácsok az iskolakezdés előtti feltöltődéshez.

Gyereknevelés

 • Kamaszok: Túlterheltek, stresszesek és szorongóak – Egy beszélgetés reményvesztett kamaszokról és megoldási lehetőségekről.
 • Kisiskolások: Mit is mondhatunk a “Mert én azt mondtam!” helyett? – Hasznos kommunikációs tippek szülőknek.
 • Óvodások: Ez az egyetlen dolog megkönnyíti a szülői létet egész évben – Egyszerű és hatékony szülői trükkök.

Öltözködés, stílus

 • 6 tipp, hogy túléljük az őszi-téli ruhamizériát anyaként
 • A pulóver igenis csinos!
 • Terhesen kirúgták, most szemétből gyárt ruhát Vivien
 • 5 ruhadarab, amivel feldobhatod az őszi outfited

Szépségápolás

 • Divatdiéták, avagy a dolgok, amiket mindig könnyen elszúrunk
 • Tökéletes anyasmink, amíg a gyerekek reggeliznek

Szex, intimitás

 • 12 egyszerű szabály, ami sokkal jobbá teszi a házasságot – 12 férfi szerint
 • “Éreztem, hogy az anyát maga mögé tessékeli a nő” – szerelem egy házasságon kívül
 • Van szex a halál után
 • 5+1 tény, amit fontos tudnod a spermaallergiáról

Várandósság

 • Hányinger várandósság alatt – Mi okozza, és hogyan kezelheted?

Szülés

 • Szülés utáni atóniám története

Csecsemőgondozás

 • Fogunk mi még aludni! – Tippek és trükkök az alvásproblémák kezelésére a kisbabák mellett.

Kisgyerek étkezése

 • “Egy gyereknek joga van ahhoz, hogy egészségesen táplálkozzon” – Az egészséges táplálkozás fontossága.

Receptek, főzés

 • Tízórai-kavalkád kisiskolásoknak
 • 4 megdönthetetlen tény az almáról
 • Bögrésmuffin – alaprecept – kezdőknek is tökéletes
 • A legfinomabb almáspite-recept (pitesütőben), amit valaha ettem!

Utazás, pihenés

 • Ilyeneket tényleg csak a gyerekek kérdezhetnek Budapestről!

Programajánló, színház, mozi, koncert

 • Alternatív megoldás, ha nem megy a kötelező olvasmány

Sport, mozgás

 • Nem mindegy, mikor és milyen zenét hallgatsz!

Munka, karrier

 • Újra munka a gyed után – Tippek és tanácsok a munka világába való visszatéréshez.

Hirdessen az anyáknak! A legértékesebb célközönség!

A vásárlási döntések 80-85%-át az anyukák hozzák meg, ezért a legértékesebb célközönségnek számítanak. Ráadásul az anyák fogyasztják a jó reklámokat, amelyek valóban számukra értékes információkat tartalmaznak. Hogyan HOGYAN tud ilyet készíteni, és hirdetni, jöjjön, olvass el itt: Hirdetési lehetőségek

Szponzoráció – Branded content – PR cikk

Az Anyamagazin nőknek szól. Azaz nem csak babavárásról, pelenkázásról, ultrahang képekről, hanem a NŐ-ről is, aki az ANYÁBAN lakik. Ezért az olvasóink minden olyan termékről szívesen hallanak, amely a gyerekeik számára hasznos, ráadásul ezt széles korosztályban, azaz a 0-3, 3-6, 6-12, 12-16 korosztályban egyaránt, és mellette olyan termékeket és szolgáltatásokat is szívesen fogyasztanak, amely a nőiségük megélésben segíti őket.

Az “anyák” által hozott vásárlási döntések aránya:

élelmiszer, FMCG termékek
egészségügyi termékek és szolgáltatások
férfiaknak szóló termékek

Elsősorban a branded content (natív) típusú megjelenést ajánljuk, mert ez az hirdetés típus, amely miközben segít neked egy közösség számára érdekessé tenni a termékedet/szolgáltatásodat, ugyanakkor nem letolni igyekszik azt a torkunkon, hanem szóba áll velünk. A branded content kvázi olyan, mint amikor két nő arról beszélget, hogy kinek milyen pasi tetszik vagy hogy hol veszik a bio mandulatejet. Az ilyen tartalmakat megírhatod te is, de ránk is bízhatod.

Mindhárom megoldás hatékony eszköz lehet a marketingstratégiában, attól függően, hogy a hirdető milyen célokat szeretne elérni.

A szerkesztőségi tartalom szponzorációja lehetővé teszi, hogy a hirdető terméke vagy szolgáltatása értékes és magas olvasottságú cikkek mellett jelenjen meg, növelve ezzel a márka láthatóságát és elérhetőségét.

Cikkszponzoráció ismertető

Szerkesztőségi Tartalom Szponzorációja

A szerkesztőségi tartalom szponzorációja egy olyan együttműködési forma, ahol egy hirdető pénzügyi támogatást nyújt egy adott cikk vagy téma megjelenéséhez egy magazinban vagy online platformon. Ez a típusú szponzoráció számos előnnyel jár a hirdető számára, amelyeket az alábbiakban részletezünk.

Előnyök a Hirdetők Számára

 1. Értékes és Nagyon Olvasott Tartalom Mellett Történő Megjelenés: A szponzorált tartalmak rendszerint magas olvasottsággal rendelkeznek, mivel a téma érdekes és releváns a célközönség számára. A hirdető terméke, szolgáltatása vagy üzenete közvetlenül ezekben a cikkekben jelenik meg, így a célzott közönség biztosan találkozik vele.
 2. Fokozott Láthatóság és Érdeklődés: A szponzorált tartalom biztosítja, hogy a hirdető üzenete a legjobb helyen és időben jelenik meg. Az olvasók, akik érdeklődnek az adott téma iránt, nagyobb valószínűséggel fognak pozitívan reagálni a hirdető üzenetére is.
 3. Átkattintási Lehetőség: A szponzorált cikkek online verzióiban közvetlenül elhelyezhetők linkek, amelyek az olvasókat átirányítják a hirdető weboldalára vagy specifikus termékoldalára. Ez növeli az átkattintási arányt és közvetlenül hozzájárulhat az értékesítések növeléséhez.
 4. Hosszú Távú Érték: A jól megírt és releváns szerkesztőségi tartalmak hosszú ideig elérhetőek maradnak, így a szponzoráció hosszú távú előnyöket biztosít a hirdető számára. A tartalom újra és újra megjelenhet a keresőmotorok találatai között, további forgalmat generálva.
 5. Tartalom és Márka Kapcsolása: A szponzorált tartalom erősíti a márka hitelességét és megbízhatóságát. Az olvasók pozitívan asszociálhatják a hirdető márkáját a magas minőségű és informatív tartalmakkal.
 6. Közvetlen Kapcsolat a Célközönséggel: A szponzorált cikkek lehetőséget adnak arra, hogy a hirdető közvetlenül kommunikáljon a célközönséggel, válaszoljon kérdésekre és részt vegyen a beszélgetésekben, így mélyebb kapcsolatot építhet ki a fogyasztókkal.

Példa a Gyakorlatban

Egy szeptemberi iskolakezdésről szóló cikk, amelyet egy pedagógus véleményével gazdagítanak, kiválóan alkalmas egy oktatási eszközöket gyártó cég számára. A cég termékei és szolgáltatásai közvetlenül kapcsolódhatnak a cikk tartalmához, és az olvasók, akik az iskolakezdéssel kapcsolatos tippeket keresnek, nagyobb valószínűséggel kattintanak a cég hirdetéseire és linkjeire.

A szerkesztőségi tartalom szponzorációja tehát egy rendkívül hatékony és értékes marketing eszköz, amely segít a hirdetőknek elérni és bevonni a célközönséget, növelve ezzel a márka ismertségét és értékesítési lehetőségeit.

A branded content (natív cikk) olyan tartalom, amely a hirdető témájáról szól, és értékes információkat nyújt az olvasóknak, miközben finoman integrálja a terméket vagy szolgáltatást, anélkül, hogy közvetlen értékesítési üzenetet tartalmazna.

Branded content (natív cikk) ismertető

A branded content, vagy más néven natív cikk, olyan tartalom, amely a hirdető témájáról, termékköréről szól, de nem tartalmaz közvetlen értékesítési üzenetet vagy konkrét termék vásárlására buzdítást. Ehelyett a natív cikk célja, hogy értékes információkat nyújtson az olvasók számára, miközben finoman integrálja a hirdető termékeit vagy szolgáltatásait.

Előnyök a Hirdetők Számára

 1. Természetes Integráció: A hirdető termékei vagy szolgáltatásai természetes módon, példaként vagy szakértői véleményként jelenhetnek meg a cikkben. Ez segít az olvasóknak megérteni, hogyan illeszkednek a termékek az életükbe anélkül, hogy közvetlenül értékesítési nyomást éreznének.
 2. Hitelesség és Megbízhatóság: A branded content gyakran magas minőségű, informatív és releváns tartalom, amely növeli a hirdető márkájának hitelességét. Az olvasók nagyobb valószínűséggel bíznak meg olyan cikkekben, amelyek valódi értéket nyújtanak, nem pedig csak reklámot tartalmaznak.
 3. Elköteleződés Növelése: A natív cikkek általában hosszabb időt töltenek az olvasók figyelmében, mivel érdekesek és informatívak. Ez növeli az olvasói elköteleződést, és mélyebb kapcsolatot alakít ki a márkával.
 4. Közvetlen Kapcsolat a Célközönséggel: Az ilyen típusú tartalom lehetőséget ad arra, hogy a hirdető közvetlenül kommunikáljon a célközönséggel, és szakértőként jelenjen meg a saját területén. Ez mélyebb kapcsolatot épít ki a fogyasztókkal és növeli a márka tekintélyét.
 5. Keresőmotor Optimalizálás (SEO): A branded content gyakran hosszabb élettartamú online, mivel értékes és keresett információkat tartalmaz. Ez segíthet a hirdető weboldalának keresőmotoros rangsorának javításában, több organikus forgalmat generálva hosszú távon.

Példa a Gyakorlatban

Egy oktatási eszközöket gyártó cég natív cikket szponzorálhat, amely az iskolakezdés kihívásairól és a hatékony tanulási technikákról szól. A cikk bemutathatja, hogyan segíthetnek ezek az eszközök a gyerekeknek a tanulásban, és interjút készíthet a cég szakértőivel, akik hasznos tippeket adnak a szülőknek. Így a termékek természetesen és hitelesen jelennek meg a cikkben, anélkül, hogy közvetlenül vásárlásra buzdítanának.

A branded content tehát egy hatékony marketing eszköz, amely segít a hirdetőknek értékes és érdekes tartalommal elérni a célközönséget, növelve ezzel a márka hitelességét és az olvasói elköteleződést.

A PR cikk közvetlenül ösztönöz a vásárlásra, bemutatva a termék vagy szolgáltatás előnyeit és jellemzőit, valamint közvetlen vásárlási lehetőségeket kínálva.

PR cikk ismertető

A PR cikk egy olyan típusú tartalom, amelyet kifejezetten azért készítenek, hogy a hirdető termékét, szolgáltatását vagy márkáját népszerűsítsék. Ezek a cikkek gyakran tartalmaznak közvetlen vásárlásra ösztönző üzeneteket, és céljuk, hogy növeljék az eladásokat és a márka ismertségét.

Előnyök a Hirdetők Számára

 1. Közvetlen Értékesítési Üzenet: A PR cikkek lehetőséget biztosítanak arra, hogy a hirdetők közvetlenül ösztönözzék az olvasókat a termékek vagy szolgáltatások megvásárlására. Ez növeli az azonnali értékesítési lehetőségeket.
 2. Márkaismertség Növelése: Ezek a cikkek segítenek a márka ismertségének növelésében azáltal, hogy részletes információkat nyújtanak a termékekről és szolgáltatásokról. Az olvasók megismerhetik a márka előnyeit és egyedi jellemzőit.
 3. Célzott Közönség Elérése: A PR cikkek olyan platformokon jelennek meg, ahol a célközönség rendszeresen olvas. Ez biztosítja, hogy a hirdető üzenete elérje a megfelelő embereket, akik potenciális vásárlók lehetnek.
 4. Pozitív Márka Kép: A jól megírt PR cikkek növelik a márka hitelességét és pozitív imázsát. Az olvasók számára megbízható forrásként jelenik meg a márka, ami hozzájárulhat a hűség és a hosszú távú ügyfélkapcsolatok kialakításához.
 5. SEO Előnyök: A PR cikkek online megjelenése hozzájárulhat a keresőmotoros rangsor javításához. Az értékes kulcsszavak és a releváns tartalom növeli az organikus keresési forgalmat, ami hosszú távú előnyökkel járhat.

Példa a Gyakorlatban

Egy új, egészséges snack terméket forgalmazó cég PR cikket készíthet, amely bemutatja a termék előnyeit, összetevőit és egészségügyi előnyeit. A cikk tartalmazhat vásárlói véleményeket, szakértői ajánlásokat és közvetlen linkeket az online áruházhoz, ahol az olvasók azonnal megvásárolhatják a terméket. Ezenkívül a cikkben promóciós kódokat is elhelyezhetnek, amelyek további kedvezményeket kínálnak az olvasóknak.

Legyen a partnerünk, és kommunikáljon a legfontosabb célközönségével!

Tóth Mihály +36304891212  mihaly@anyamagazin.hu

Partnereink korábbi tartalmai közül