web analytics

Válassza az Oldal lehetőséget

Anyukám, te vagy az én hősöm!

– testápolók ünnepi köntösben (x)

Anyukám, te vagy az én hősöm!  <br><p class='alcim'> – testápolók ünnepi köntösben (x)</p>

Noha az elmúlt egy év különösen megterhelő volt mindannyiunk számára, az édesanyák nyakába óriási teher szakadt. A koronavírus-járvány miatt anyákból, feleségekből és sikeres nőkből egyik napról a másikra lettek pedagógusok, informatikusok és edzők is. Az idei anyák napján minden eddiginél nagyobb elismerés illeti őket.

„Szeretlek!”, „Az én Hősöm”, „Köszönöm, hogy vagy!”, „Hálás vagyok érted!” – többek között ilyen, szívet melengető üzenetek olvashatók a Barnängen egyedi nyakcímkékkel ellátott kozmetikumain, amelyek már országszerte elérhetők a drogériák és hiper-, illetve szupermarketek üzleteiben.

anyák, anyák napja, köszönet, hála, hősanya, Barnängen

Kép: Barnängen

Köszönet a szülőknek!

Szavakkal is öleljük meg őket, a minden pillanatban önzetlen szeretetükkel támogató anyákat! A Barnängen most arra biztat mindenkit, hogy mondja ki, írja le az érzéseit akkor is, ha a koronavírus átmenetileg elszakította egymástól a családokat. Miután a bőrápolási márka számára a gyermekek védelme és a családokban rejlő erő támogatása mellett rendkívül fontos az édesanyák erőfeszítéseinek elismerése is, ezért az idei anyák napján a termékeikkel is köszönetet mondhatunk a szülőnknek.

anyák, anyák napja, köszönet, hála, hősanya, Barnängen

Kép: Pexels

Életérzés karnyújtásnyira

Van egy szó, amit minden svéd ismer: lagom. Ez a szó összetett jelentést hordoz, és egy egész életstílust foglal magában. Nem túl sok. Nem túl kevés. Pont jó. A lagom a kellemes egyensúly érzésének kifejezése. A Barnängen – amelynek neve azt jelenti, a „gyermekek virágmezeje” – 1868 óta különleges, természetes, tiszta és kímélő termékeivel hozza el az otthonokba a lagom életérzését, hogy bármikor megtalálhassuk ezt az egyensúlyt, amikor szükségünk van rá.

anyák, anyák napja, köszönet, hála, hősanya, Barnängen

Kép: Barnängen

Még egy meglepetés

Az anyák napi köszöntőüzenet mellé kedves ajándék lehet a közkedvelt Oil Intense termékcsalád legújabb kényeztető készítménye, a Barnängen Oil Intense kézkrém is, amely a tavasz esszenciáját zárja magába, hogy egyedülálló hatóanyagaival hosszan tartó hidratálást nyújtson minden bőrtípusra. A vadrózsaolajat és az 5 százaléknyi védő Cold Creamet tartalmazó termékek mélyen hidratálják és helyreállítják akár a nagyon száraz bőrt is, hosszan tartó puha érzetet kölcsönözve kezeinknek.

PROMÓCIÓ

Üdv

Jelenleg 7 ember olvassa a cikkeinket veled együtt.

Közösség

Örökbe Fogadok Egy Ovit

A HŐSANYA rovat jószolgálati tevékenységével most Te is lehetsz egy halmozottan hátrányos helyzetű (HHH) óvoda örökbefogadója. Tudj meg többet erről a kezdeményezésről!

Tovább »

Partnereink

szövegírót keresek

örökbe fogadok egy ovit