web analytics

Válassza az Oldal lehetőséget

FUMO: egy mozaikszó, ami egy családi vállalkozást takar

FUMO: egy mozaikszó, ami egy családi vállalkozást takar

A Funkcionális Mozgástér, azaz a FUMO egy családi vállalkozás, amiben Belovai Réka a „nyak”, a nő a sikeres (fej) férfi háta mögött.

„Aki mozog, az szó szerint és átvitt értelemben is hatalmas előnyben van.” Ellen de Visser

FUMO kezdetek

Férjével, Belovai Kristóffal 2020 májusában vágtak bele edzések szervezésébe. Kristóf a járvány előtt főként filmes kaszkadőri munkákból sport- és Kung-fu oktatásból szerzett jövedelmet, de ezek a munkák gyakorlatilag egyik napról a másikra megszűntek a forgatások leállásával és a járvány erősödésével tavaly tavasszal.

„Amikor már másfél hónapja csak otthon ültünk, és elkezdtük realizálni annak a súlyát, hogy még ki tudja meddig, csak egy fizetést fogunk tudni beosztani, megszületett a FUMO. A férjemnek egészen kivételes sportanatómiai tudása van, és nála az edzés elsősorban a testi-szellemi egészségről szól, az ülő életmód ellen meg nagyjából keresztes hadjáratot folytat, amióta csak ismerem. Egyébként nem csak kung-fu tanár, de építészmérnök is.” – mesél Réka a kezdetekről.

Réka 10 éves (sport)táplálkozás tanácsadói tapasztalatával erősítette a vállalkozást, miközben a háttérfolyamatokért, valamint a partnerkapcsolatokért felelős operatív vezetői feladatokat vállalta el. Elsősorban ügyvezetői asszisztensként, másodsorban a social media managerként szerzett tapasztalatait hasznosítva segíti férjét abban, hogy ne csak szakmailag kifogásolatlan, de szilárd lábakon álló szolgáttatást tudjon működtetni a kettejük vállalkozása.

FUMO, Funkcionális Mozgástér, Funkcionális Edzés

Miben más a FUMO?

Tudás-alapú edzéstartás, azaz kiemelt hangsúlyt kap a gerincoszlop egészsége, a gyakorlatok és mozgásanatómia pontos magyarázata, valamint a stabilizáló- és mélyizomzat aktiválása, mozgástartomány fejlesztése egészen új és izgalmas gyakorlatokon keresztül. A száz százalékig online, mégis, amennyire lehet személyes, mert hetente 5 új edzésvideót szolgáltatnak az előfizető tagoknak, amelyek alatt élénk online társasági élet folyik. Ezeket a beszélgetéseket Rékáék figyelemmel kísérik, edzőként a felmerülő kérdésekre gyors és precíz válaszokat adnak. Mivel az online tér lehetővé teszi, hogy egyszerre sok ügyféllel dolgozhassanak, az online bérleteiket a konditermek és személyi edzések árának töredékéért tudják biztosítani.

Vállalkozás első évének mérföldkövei

2020 május elindult az első edzői csoport. Az ingyenes próbaidőszakot követően később már 153 fővel indult el a FUMO. Júniusban már biztosítani tudták a bankkártyás fizetési lehetőséget, júliusban pedig a weboldallal bővültek. Augusztusban a FUMO védjegyként való bejegyzését is kezdeményezték. A nyár, mint a koronvírusjárvány elleni korlátozásokban, Rékáék vállalkozásában is változást hozott, a résztvevők száma 122 főre csökkent. Új marketingstratégiákat alkalmaztak a tagok megtartására, ami úgy tűnik sikeresnek bizonyolult. 2021 januárra ugyanis már közel 280 fizető taggal büszkélkedhetnek.

Belovai Réka, FUMO, Funkcionális Mozgástér

Kinek lehet praktikus a FUMO?

Nőknek és férfiaknak egyaránt, a funkcionális sportolás, a saját testtömeg kreatív használata építi a legszebb, legtermészetesebb izomzatot. Természetesen a friss anyukáknak is, akik az online edzéseket be tudják tervezni a napi rutinba. A FUMO egyik erőssége abban is rejlik, hogy a kreatív videókon és érdekes kihívásokon túl az edzői segítség is elérhető napi szinten.

Szalay Veronika

Üdv

Jelenleg 7 ember olvassa a cikkeinket veled együtt.

Közösség

Örökbe Fogadok Egy Ovit

A HŐSANYA rovat jószolgálati tevékenységével most Te is lehetsz egy halmozottan hátrányos helyzetű (HHH) óvoda örökbefogadója. Tudj meg többet erről a kezdeményezésről!

Tovább »

Partnereink

szövegírót keresek

örökbe fogadok egy ovit