web analytics

Válassza az Oldal lehetőséget

Kisgyermek mellett is csinosan?

Kisgyermek mellett is csinosan?

Először is: nem KELL! Felmentünk! Értjük és tudjuk, hogy a végletekig ki vagy facsarva, nemhogy még azon gondolkozz, hogy miben lennél még csinosabb és ragyogóbb.

Azt is tudjuk, hogy mindemellett jó érzés lenne, ha jobban éreznéd magad a bőrödben. Ha picit visszakapnál a női csillogásból. Ha egy kicsit töltődhetnél…

Stílustanácsadás, kapszulagardrób

Hidd el, a legtöbb anya éppen ugyanezt éli át, mint te – nem vagy egyedül. A fáradtság, az egyhangú mindennapok okozta lehangoltság sokszor oda vezet, hogy már nem marad energiád, amit arra fordíts, hogy csinos is legyél. Igaz? Ráadásul a tested is megváltozott, az énképed más a fejedben, mint amit a kirakatüvegben felsejlő sziluetted mutat.

Talán még nem sikerült leadni a terhesség alatt felszedett kilókat, nem fér bele az idődbe a gyakori hajmosás és még sorolhatnánk. Eszedbe szokott jutni, hogy minek vennél fel mindig tiszta pólót, ha pár percen belül úgyis lebukja a babád, vagy ráborul valami?

Amikor rosszul érezzük magunkat a bőrünkben, a kedvünk is rossz. Az anyaság és a nőiesség kettő, el nem választható intézmény, és az egyik nem működik a másik nélkül anyaként. Ha szeretnél kicsit türelmesebb, békésebb és jókedvűbb lenni, jó hírünk van: a ruhákon keresztül is tudod „terápiázni” magad! Több ezer ügyféllel a hátunk mögött, segítségül híva számos, a tárgyban készült kutatást, egyértelműen kijelenthetjük, hogy ruháink, megjelenésünk nagymértékben befolyásolhatja kedvünket.

Kapszulagardrób, montázs, színtanácsadás

Ráadásul az sem mindegy, hogyan érzed magad a bőrödben, amikor megölel a hazatérő párod. Kismamaként két dologra érdemes odafigyelni:

  1. Ne a magazinok címoldalaihoz és az Insta-mamik tündöklő fotóihoz mérd magad! Te most egyedül viszed a hátadon a napok gondjait, és nem ugrál körülötted fodrászok és sminkesek hada, akik minden hajszálat megigazítanak rajtad.
  2. A másik, hogy ne engedj a csábításnak: ne hagyd el magad! Igaz, hogy ez egy nehéz és sok esetben magányos időszak, amikor sem kipihent nem vagy, sem önbizalmad teljében nem ragyogsz, de hidd el, ez is el fog múlni. Ha úgy döntesz, napi néhány perc befektetéssel olyan eredményt érhetsz el a külsődben, amit te is szívesen látsz a tükörbe nézve, és a hazatoppanó párod is elégedetten szemlél majd.

Mit tudsz tenni? Kezdd aprósággal: ha tudsz szakítani néhány percet egy forró zuhanyra, egy finom kávéra, egy frissítő arckrémre, máris máshogy fogod érezni magad.

Stílustanácsadás, kismama, kapszulagardrób

A kapszulagardrób a legjobb barátod!

A kevés szabadidővel rendelkező kismamák legjobb barátja a kapszulagardrób, amelyben minden ruha és minden kiegészítő keresztbe-kasul passzol egymáshoz. Valamennyi darabját úgy válogattad össze, hogy csak gyorsan belebújsz, felkapod hozzá a másik darabot, és már csinos is vagy. Az alkatod, a színtípusod és az életmódod alapján gyűjtheted bele a ruhákat és a kiegészítőket, hogy amikor kellenek, de nincs időd hosszasan válogatni, csak be kelljen nyúlnod a szekrénybe.

Akár azt tervezed, hogy kilépsz a lakásból, és emberek közé mész, akár a férjedet várod haza, néhány percet csípj le magadnak, amikor a baba elfoglalja magát egy pihenőszékben vagy egy csörgőt rázogatva, és finomítani tudsz az aznapi külsődön. Hidd el, ha ezt némi trükkel beépíted a mindennapjaidba, jobban fogod érezni magad, magabiztosabb leszel, és ez a gyermekednek is a javára fog válni.

Ha most még nincs kapszulagardróbod, ne ess kétségbe! Mi például tudunk abban segíteni neked, hogy egy-két óra alatt gyorsan átnézzük a ruhatárad, aztán egy következő alkalommal ugyanennyi idő alatt újratöltjük a szekrényed kényelmes, egyben csinos darabokkal. Négy óra egy stílusszakértővel, és hosszú hónapokon keresztül nem kell többé azon gondolkoznod, mit mivel párosíts.

Yurkov, Színtanácsadás, Stílustanácsadás

Tuti darabok kismamáknak

Az egyik jól bevált tipp, hogy tarts a ruhatáradban nagyon kényelmes, de csinos darabokat:

  • leggingset vagány és csinos tunikával,
  • szoknyákat kényelmes, de csinos felsőkkel (télen vastag harisnyával),
  • és a tuti tipp: nem feszülős, de nem is rettenetesen bő, éppen a test vonalát követő, kényelmes ruhákkal.

Ezek kényelmesek, otthonra, játszótérre egyaránt alkalmasak, de csinosak is. Ráadásul egy percen belül felkaphatók. És persze ott vannak a kiegészítők is, amelyekkel mindennap újabb és újabb outfitet varázsolhatsz magadnak. Egy nagy sál, egy selyemkendő, a különböző fülbevalók, kardigánok, blézerek gyorsan felkaphatók, ha elindulsz otthonról, és azt a látszatot keltik, hogy volt időd magadra, megtervezted az aznapi külsődet, holott lehet, hogy ennek a fele sem igaz.

Ruha, Stílustanácsadás

Mondanunk sem kell, hogy sokat dob az összhatáson a smink és a friss haj, és persze a frizurádat is többféle módon viselheted. Egy laza nappali smink nem több mint öt perc, mégis hatalmasat tud dobni a komfortérzetünkön. A lófarok pedig a fejed teteje és a tarkód között vándorolhat, továbbá ha van pár perced, időnként be is fonhatod. A konty is gyerekbarát, nem tud belecsimpaszkodni a baba kicsike, mindent ösztönösen markoló keze; ráadásul eleganciával ruház fel téged.

Hogyan alakítsd ki kapszulagardróbodat? Úgy érzed, minimális időd van magaddal foglalkozni, de szeretnél újra a régi fényedben pompázni? Hiteles, türelmes, békés édesanya lenni, vonzó nő maradni a párod szemében? Segítünk neked, házhoz megyünk (kattints ide), aztán elviszünk vásárolni (kattints ide)!

Képek: Yurkov és Pixabay

 

 

Üdv

Jelenleg 7 ember olvassa a cikkeinket veled együtt.

Közösség

Örökbe Fogadok Egy Ovit

A HŐSANYA rovat jószolgálati tevékenységével most Te is lehetsz egy halmozottan hátrányos helyzetű (HHH) óvoda örökbefogadója. Tudj meg többet erről a kezdeményezésről!

Tovább »

Partnereink

szövegírót keresek

örökbe fogadok egy ovit