web analytics

Válassza az Oldal lehetőséget

2021-es trendek anyaszemmel

2021-es trendek anyaszemmel

2021 még mindig nem tűnik álmaink netovábbjának, de ez egy pillanatig sem igaz a trendekre! Lássuk, mit kínál nekünk a divat, és mi az, amit gyakorló anyaként is elsajátíthatunk.

A depressziós betonszürke és az életigenlő sárga

Az év színei a Pantone intézet szerint a sárga és a szürke, a pontos árnyalat gardróbba importálása előtt azonban jobb, ha körülnézünk otthon: simán trendivé tehetjük a szürke babakocsit egy sárga táskával vagy épp egy sárga plüssel. Persze ha nem a babakocsival akarunk villantani, nagyon jó dolog, ha tisztában vagyunk a saját színeinkkel (Yurkov segítségével), és olyan árnyalatú sárgát és szürkét viselünk 2021-ben, ami valóban jól áll.

Hódolat a válltöméshez

Anyáink gardróbja tele volt hatalmas válltöméses blézerekkel és blúzokkal, amelyeket fintorogva toltunk félre a gimis bulira készülve. De a divat állandó körforgásban van, és ami egyszer működött, bizony bármikor visszatérhet. A válltömés viszont nem csak az elegáns darabok sajátja, most már a legsimább pamutpólót is feldobhatjuk vele, és akár otthon is trendik lehetünk egy farmer-pólókombóban.

A lényeg az arányokban rejlik – egy finom vállkiemelés derékhangsúlyozással párosítva egy csapásra homokóraalkatot varázsol. Lefordítva: a mom jeansbe tűrjük be szépen a válltöméses pólót, és Marilyn Monroe elbújhat mögöttünk.

Válltömés

Színes kendők

Teljesen mindegy, hogy a táskánkra csavarjuk, az övbújtatóba tesszük öv helyett vagy stewardessmódra a nyakunkba kötjük – egy színes selyemsállal nem lőhetünk mellé. Játszótéri kalandokhoz hajpántként is viselhetjük; elhihetitek, jobb lesz tőle a hangulatotok.

Színes kendők

Fehér cipellők

A térd fölé érő fehér csizma talán nem a legkönnyebben beilleszthető trend, de egy fehér bőrbakancs nem is olyan kényes, mint amilyennek elsőre tűnik. Néha jó kilépni a biztonságos fekete cipők bűvköréből, tavasszal amúgy is a világosabb színekhez fogunk húzni.

Fehér cipellők

Kivillanó melltartók

Na itt nem arra gondolok, hogy tegyük közszemlére dekoltázsunkat, hanem hogy válasszunk olyan melltartót, ami kicsit zártabb, és ruhaként tud funkcionálni. Ez az ún. bralette. Ingek, blúzok alá, de alkalomra egy blézer alá felvéve diszkréten szexi megjelenést kölcsönöz, és igazán izgalmassá teszi szettünket.

Kivillanó melltartók

Fagyi színek

Tavasszal előtérbe kerülnek a pasztelles fagyi színek, amelyeket egy ultrakényelmes otthoni szettel is magunkévá tehetünk. Itt ismét meg kell jegyeznem, hogy jobban járunk, ha ismerjük a színtípusunkat, és magabiztosan választunk.

Fagyiszínek

Nagyon, de nagyon bő szárú nadrágok

Ha már a válltömésekkel visszakanyarodtunk a 80-as, 90-es évekhez, a nadrágokkal is csinálunk egy óriási hátraarcot. Amit 2020-ban már sejtettünk, 2021-ben bátran kijelenthetjük: vége a skinny jeans uralmának! Bő és még bővebb szárú nadrágokkal lesznek tele a boltok, de azt kell, hogy mondjam, a bő szárú nadrágok magassarkúval mutatnak igazán szépen, és nagyon nem mindegy, milyen alkatra vesszük föl. Szóval azért ne süllyesszük a szekrény mélyére kedvenc skinny farmerünket, jól fog az még jönni a sportcipős, bevásárlós hétköznapokon.

Bő szárú nadrágok

Író: Kövesdi Rita, a Yurkov stílustanácsadó képzés hallgatója

Képek: Yurkov és Pinterest

Üdv

Jelenleg 7 ember olvassa a cikkeinket veled együtt.

Közösség

Örökbe Fogadok Egy Ovit

A HŐSANYA rovat jószolgálati tevékenységével most Te is lehetsz egy halmozottan hátrányos helyzetű (HHH) óvoda örökbefogadója. Tudj meg többet erről a kezdeményezésről!

Tovább »

Partnereink

szövegírót keresek

örökbe fogadok egy ovit