web analytics

Válassza az Oldal lehetőséget

Csak a cukrász tudta a várandós Szekeres Nóra titkát

Csak a cukrász tudta a várandós Szekeres Nóra titkát

Terhessége alatt sem sikerült megtippelnie Szekeres Nórának, hogy kisfia vagy kislánya születik. A negyedik gyermekével várandós műsorvezető azonban mindezt egy cseppet sem bánja, sőt! Így még izgalmasabb volt a várakozás – pláne, hogy még a titok is tele volt titkokkal.

Boldogan osztotta meg családja legnagyobb boldogságát nemrégiben Szekeres Nóra: a Kölyökidőből kamaszkora óta ismert műsorvezető a negyvenedik születésnapja előtt egy nappal tudta meg, hogy újra gyermeket vár. Ahogyan erről elsőként az Anyamagazinban mesélt, úgy arról is csak nekünk árult el részleteket, hogyan tudták meg a születendő babájuk nemét.

Szekeres Nóra, várandósság, meglepetés

Kép: Regina Koncz Photography

Édes küldetés

Nyolc éve, amikor a műsorvezető a harmadik gyermekét, Alexet várta, a születendő kisfiú nagy testvérei, az akkor 10 éves Milu és a 12 éves Noa segített a családi babaváró buli megszervezésében.
„Azt szerettem volna, hogy mindenki egyszerre tudja meg a baba nemét, így megkérdeztem a gyerekeket, hogy van-e kedvük részt venni a titkos küldetésben. Mindketten boldogan vállalták a feladatot, így odaadtam nekik egy cetlit, amire az ultrahangos vizsgálaton írta fel a baba nemét a doktornő” – mesélte Nóra.

A gyerekek ezzel a papírral siettek a cukrászdába, és arra kérték a torta készítőjét, hogy ha húguk születik, rózsaszín krémmel töltse meg a piskótalapokat, ha viszont kisöcsit hoz a gólya, akkor kék tölteléket készítsen.

Szekeres Nóra, várandósság, meglepetés

Kép: Szekeres Nóra

Nagy hír a lezárt borítékban

A nagy babanem-bejelentés Nóra hamarosan érkező, negyedik gyermekénél sem volt másként: az igazán szeretnivaló küldetést ezúttal is egy cukrásznak kellett teljesítenie, aki most Nóra barátnőjével szövetkezett.

„Idén a nagyok nem voltak itthon, Alex pedig még kicsi ahhoz, hogy rábízzam ezt a feladatot. A barátnőm viszont boldogan mondott igent” – folytatta a műsorvezető.
Nóra számára egész korán kiderülhetett volna, hogy kislányt vagy kisfiút hord-e a szíve alatt, hiszen már az ultrahangos vizsgálat előtt, egy genetikai szűrés alkalmával megállapították a baba nemét. A műsorvezető mégis arra kérte az orvost, hogy ne árulja el, inkább csak tegye borítékba a leletet.

„A lezárt borítékot odaadtam a barátnőmnek, aki azt mondta, ha megnézi a papírt, nem fog rám pillantani sem, mert rögtön megtudnám, hogy a babánk fiú-e vagy lány” – nevetett Nóra, majd sietve hozzátette, hogy amint a barátnője megtudta a titkot, sarkon fordult, és már el is indult kifelé az ajtón.

Szekeres Nóra, várandósság, meglepetés

Kép: Regina Koncz Photography

Online szülinapi babaváró

A baba nemének bejelentése – amit egyébként a fiatalabb báty, Alex szülinapján tartottak – a koronavírus-járvány miatt rendhagyóan alakult: zoomos esemény lett belőle.
„A bulin csak ketten jelentünk meg személyesen, Alex és én, a család többi tagja online ünnepelt velünk. Miután a férjem épp covidos volt, így ő csak egy szobával arrébb, szintén Zoomon izgulta végig a tortavágást.”

E délután édes emlék marad Nóráék egész családjának, különösen a sütit felszelő Alexnek, aki elsőként pillanthatta meg a „titkos” összetevőt.

A képet szerzői jog védi, nem tölthető le.

Az anyamagazin.hu-n közzétett cikkek és képek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok kizárólag a kiadó írásbeli engedélyével használhatóak fel, többszörözhetők a nyilvánosság felé. A cikkek szemlézése (rövid kivonat készítése) a forrás megjelölésével és az eredeti linkre való hivatkozással, a képek átvétele nélkül megengedett. Az átvétel során az Anyamagazin nevét és az írásra mutató linket a cikk elején, jól látható formában kell elhelyezni.

Borítókép: Regina Koncz Photography

 

 

Üdv

Jelenleg 7 ember olvassa a cikkeinket veled együtt.

Közösség

Örökbe Fogadok Egy Ovit

A HŐSANYA rovat jószolgálati tevékenységével most Te is lehetsz egy halmozottan hátrányos helyzetű (HHH) óvoda örökbefogadója. Tudj meg többet erről a kezdeményezésről!

Tovább »

Partnereink

szövegírót keresek

örökbe fogadok egy ovit