web analytics

Válassza az Oldal lehetőséget

A férfiak világai, a világ férfiai II.

A férfiak világai, a világ férfiai II.

Johanna Glöd vagyok. Egy hajdani átlagos nő, aki huszonévesen elhagyta a hazáját, hogy kövesse álmai férfiát északra. Az évek során elhidegülés következett. Olyannyira, hogy 14 év házasság után feladtam és elváltam. Úgy döntöttem bemutatom milyen a válás utáni élet. A cikksorozat második részét olvashatjátok.

A mulatt (félvér)

Ő a keverék mivoltából fakadóan a legvonzóbb férfiak egyike. A feketék sajátos testi jellegei az európaiakéval tökéletesre keverve. Sajnos a belső világuk szintén kevert, amiből kifolyólag egy identitászavaros, majdhogynem skizofrén én születik (Felteszik maguknak a kérdést, hogy akkor én most fekete vagy fehér vagyok? Ez életük nagy dilemmája, ami alaposan tönkre is teszi őket). Mindenkiben a rasszistát látják, keresik, minden színnel vagy származással kapcsolatos mondatra ugranak és magukra veszik. Végtelenül sérülékenyek, két világ közzé szorult lelkük van. Boldogságra való képtelenség, hiszen fogolyként élnek a feketék és fehérek közé kirekesztve. “Nem vagy igazi fekete, de nem vagy fehér”.

Elszívja a füves cigit, mert afrikai vére is van, és kívánja, közben a fehér vére gyűlöli magát emiatt. Fogalmuk sincs, milyen egy nő. Mivel fogalmuk sincs, milyen egy férfi. Mivel fogalmuk sincs, kik is ők. Szexuálisan többnyire tapasztalatlanok, hiszen vagy kíváncsi gyorsmenet feküdt le velük, vagy a nagy szerelem, akivel gátlásaik miatt nem mertek, nem sikerült… Viszont rendkívül érzelmesek, kíváncsiak, érzékiek és fantáziadúsak. Afrikai vonalukból a végtelen kitartás, az édeskés testillat és a selymes bőr lenyűgöző. De lehetetlen egy önmagát folyton kereső ember társa lenni. Akármennyire is jólelkű és szánni való a kirekesztettsége miatt.

A viking

Hatalmas darab, hófehér és vörös. Mindene hatalmas és vaskos. Igen, az is. Egy igazi furkósbot. Imád enni, röhögni, élvezni az életet. Ha feláll az étteremben, az emberekben meghűl a vér, akkora mint egy óriás! Majd kínjukban vele röhögnek. Ösztönember. Az erdőben, az esőben, ha akkor jön rá épp a vágy. Persze ezt én is rendkívül izgalmasnak találom. És elképesztően jónak a furkósbotot. Az asszony a menet után röhögve popsin van veregetve, hogy “tudtam, hogy szeretni fogod, mindenki szereti”. Arra azért vigyázni kell, hogy ne kerüljek alulra, mert szó szerint olyan, mintha egy szikla zuhant volna rám.

Anyakurizán, Szex, Szeretkezés, Férfiak

Az olasz

A lehengerlő, sármos, slamposan elegáns, régimódi, romantikus és álmodozó. Házias, anyukája összes receptjét tudja és nagyon szereti a családját. A nővére és az anyukája a mindene. Hangos, temperamentumos, hadonászva mutogat (apám semmi hozzá képest a gesztikulációjával!).

Egyszerűen sooooha semmi és senki nem lehet olyan tökéletes, mint az olasz. Mert a bezzeg az olasz kaja, autó, munkaerő, munkahely… Ők a világ legleglegjei!
Imádják az ízeket, a rendet, az anyukájukat, az ö főztjét – de azért te is ügyes vagy, de az anyukájukat soha nem fogod tudni lekörözni. Kényelmes, de segítőkész is egyben. Imád vendégül látni és megmutatni a kultúráját. Mint egy örökmozgó, csak egyetlen kérdést kell feltenned valami olasz dologról és hopp, el is repült 5-6 óra hossza és a te szádban már sűrűvé vált a nyál, mert azóta ki sem tudtad nyitni.

Aztán a semmiből, teljesen váratlanul megcsókol. Csak úgy, a semmiből!
És neked kiszalad a lábad alól a talaj.
Soha, soha életedben nem csókolt meg így senki.
A kislábujjad is belevörösödik a csókba.

Ő meg ezen felbuzdulva, ezen csáberejét tökéletesen tudva óvatosan, nagyon óvatosan tovább merészkedik. Csak csókol. Órákon át. Te meg olvadsz, órákon át. Olvadsz a vágytól, hogy hogyan lehetséges az, hogy csupán a csókolózással orgazmus közeli állapotba kerülsz, és csodálkozol azon, hogy lehet ennyiféleképpen csókolni, hogy mekkora palettája is van valójában a csóknak.

Aztán idővel megtapasztalod, hogy nem csupán a csóknak van ennyire széles palettája, hanem annak is, ahogy egy olasz szeret. Ahogy szeret és ahogy mindezt kifejezi. Ahogy szeretkezés (mert ez nem dugás, kérem, ez mély érzelmekkel telített, vágytól fűtött szerelmeskedés, hosszú órákon, több menetben) közben az ujjával szívet rajzol a hátadra. Ahogy alig hallhatóan a füledbe suttogja olaszul, hogy gyönyörű vagy. És ahogy végtelen boldogsággal tölti el, amikor a nő, nő! És az ő munkája eredményeképpen orgazmushoz jut. Akit aztán szeretkezés után is hosszan szeretget, vizet hoz, letörölgeti rólad az izzadtságot, betakar… Valahogy így. Valahogy így néz ki az igazi szerető férfi, ahogy az olasz.

Vajon igazak-e a különböző nemzetek férfiairól szóló mendemondák?! Nos, aki nem hiszi, az járjon utána!

 

A történet folytatódik... olvasd el!

Kérj értesítést, amikor "A férfiak világai, a világ férfiai II." történetünk folytatása megjelenik.

Olvasd el az összes részt!

Képek forrása: Pixabay

A cikk tartalma a szerző véleménye.

Üdv

Jelenleg 7 ember olvassa a cikkeinket veled együtt.

Közösség

Örökbe Fogadok Egy Ovit

A HŐSANYA rovat jószolgálati tevékenységével most Te is lehetsz egy halmozottan hátrányos helyzetű (HHH) óvoda örökbefogadója. Tudj meg többet erről a kezdeményezésről!

Tovább »

Partnereink

szövegírót keresek

örökbe fogadok egy ovit